Indoor Energy förstärker affärsområdet Styr- och reglerteknik i Göteborg och Halland med strategiska rekryteringar

Indoor Energy-koncernen förstärker i Göteborgsområdet och rekryterar sju erfarna projektledare och programmerare. Vi välkomnar Björn, Peter, Göran, Martin, Anders, Mikael och Niklas. Affärsområdet Styr- och reglerteknik består nu av ca 50 medarbetare. De nya medarbetarna har jobbat ihop länge och känner varandra väl. De tillför en djup teknisk kunskap inom automation och energibesparing.

Indoor är väl etablerat i stor-Göteborg och omsätter här drygt 20 Mkr inom service av kyla, ventilation, värme och styr- och reglerteknik. De nya rekryteringarna stärker leveransen ytterligare och skapar nya möjligheter för både nya och befintliga kunder.

Kompetens och helhetssyn
På frågan varför de sju nytillskotten valde just Indoor, svarar de att de uppskattar Indoors kompetens inom kyla, värme och ventilation, och att företaget har en helhetssyn när det gäller energioptimering av fastigheter. De ser nu fram emot att tillsammans med kunniga och kundfokuserade medarbetare fortsätta att utmana och göra styr- och reglersidan ännu starkare och mer konkurrenskraftig.

Fastighetsbranschen måste bidra till energiomställningen
Ett stabilt och hälsosamt inomhusklimat uppnås genom samverkan mellan kyla, värme, ventilation och byggnadsautomation. Genom att ta fasta på denna samverkan och hålla hög kompetens inom alla dessa områden, kan vi sänka energiförbrukningen i fastigheten avsevärt. Vi förbättrar komforten och inomhusmiljön, och ser samtidigt till att fastigheten lämnar ett så lågt klimatavtryck som möjligt. Det ökar inte bara fastigheten marknadsvärde, utan ger fastighetsbranschen en viktig möjlighet att bidra till klimatmålen.

Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy.

För mer information kontakta:
Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

 

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 210 medarbetare och omsätter ca 400 miljoner. Indoor Energy har kontor på 10 orter och verkar i hela Mälardalen och stor-Göteborg. Läs mer på www.indoor.se Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.

Dokument för nedladdning

Ladda ner Pressmeddelande (Word)

Ladda ner Pressbild