Indoor Energy fortsätter sin specialisering och förvärvar KAROB

Pressmeddelande den 6 juli 2022

Från och med den 1 september 2022 blir KAROB en del av Indoor Energy koncernen. KAROB är marknadsledande i Norden och specialiserade på avgasnings-, tryckhållnings-, expansionsteknik och mediakvalitet i slutna vätskeburna energissystem. Kundbasen består bland annat av Sveriges ledande fastighetsbolag och industrier. KAROB har sedan starten 1993 hjälpt sina kunder att optimera sina energisystem.

Grundaren Bror Åhman berättar varför han valt Indoor Energy: –Vi valde Indoor när det var dags för generationsskifte. Indoor är ett bolag som vi upplever delar KAROB:s visioner, och vi tror att det är en ägare som kan fortsätta driva våra idéer framåt till gagn både för vår personal och våra kunder.

Håkan Carls fortsätter som VD för KAROB, Håkan har varit anställd i bolaget i 10 år. Bror kommer att fortsätta som senior rådgivare och tekniker.

–KAROB är ett företag som sticker ut i branschen med sin unika profil och har genom åren framgångsrikt specialiserat sig tekniskt och är idag bäst i sverige inom sitt område. Det finns ett tydligt kundfokus och en spetskompetens som vi vill bevara och bygga vidare på. En viktig motor för det blir att nyttja synergierna som uppstår när bolaget nu blir en del av Indoor-familjen, säger Indoors VD Mats Bjelkevik

För mer information kontakta gärna:
Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

 

 

 

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 240 medarbetare och omsätter ca 440 miljoner. Indoor Energy har kontor på 10 orter och verkar i hela Mälardalen och stor-Göteborg. Läs mer på www.indoor.se Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.

Dokument för nedladdning

Ladda ner Pressmeddelande (Word)