Indoor Energy förvärvar Elajos kylverksamhet i Nyköping

Indoor Energys starka utveckling i Nyköping fortsätter. Genom förvärvet av Elajos kylverksamhet förstärker Indoor Energy sin position som marknadsledande inom kyla, värme, ventilation och styr och reglerteknik på Nyköpingsmarknaden.

– Vi är glada över tillskottet av kompetens och kunder som förvärvet innebär. Vi ser också fram emot att fortsätta samarbetet med Elajo, säger Filiph Persson-Kangas, avdelningschef på Indoor Energy i Nyköping.

Indoor Energy och Elajo diskuterar strategiskt samarbete inom klimatsidan
Elajo är en av de ledande aktörerna i Sverige inom el och energiteknik och Indoor Energy är ledande inom inomhusklimat och energibesparingar. – Vi ser stora möjligheter i att gemensamt skapa kundvärde för befintliga och nya kunder. När vi tog beslutet om att renodla vår verksamhet i Nyköping och fortsätta vår framgångsrika satsning på el och kraft var det naturligt för oss att kontakta Indoor Energy, som vi ser som den bästa aktören att växla upp vår kylverksamhet i Nyköpingsregionen, säger Magnus Löfgren, affärsområdeschef el och energiteknik på Elajo.

Fastighetsbranschen förändras och energi- och miljökraven ökar i snabb takt
Efterfrågan på energieffektiva lösningar och kraven på en högre och smartare servicenivå ökar. Indoor Energy har utvecklat en metod som sänker både energiförbrukning och kostnader för fastighetsägare. – Våra medarbetare har ett grundläggande engagemang i energifrågan och för oss är det en nödvändighet att anställa rätt personer för att inte bara möta, utan också leda utvecklingen i att sänka energiförbrukningen i Sveriges fastigheter, säger Mats Bjelkevik, VD på Indoor Energy.

För mer information kontakta gärna:
Mats Bjelkevik, VD Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

Dokument för nedladdning

Ladda ner pressmeddelande (word)