Indoor Energy förvärvar LB Fläktservice

Från den 1 december blir LB Fläktservice i Karlstad en del av Indoor Energy. Indoor Energy är marknadsledande inom kyla i Karlstad och Värmland och verksamheten kompletteras nu med LB Fläktservice, en välkänd aktör inom ventilationsservice och projekt. Leif Lindberg som startade LB för 26 år sedan valde Indoor Energy när det var dags att lösa successionen. Indoor Energy har lång erfarenhet av att ta väl hand om både medarbetare och kunder.

– För mig har det varit viktigt att hitta en lösning som är långsiktigt bra för både medarbetare och kunder, säger Leif Lindberg som är ägare och grundare till LB Fläktservice.

En viktig pusselbit för att stärka vår närvaro i Värmland
För oss är LB Fläktservice en viktig pusselbit för att ta nästa steg i utvecklingen av vår verksamhet i Karlstad och Värmland. Vi har funnits i Karlstad i 10 år och är marknadsledande inom industri- och komfortkyla. Genom förvärvet av LB kommer vi att stärka vår position ytterligare och lägga till en lokal leverans inom ventilation. Vi kommer också att få en etablering i Torsby vilket ger en bra förutsättning att täcka hela Fryksdalen.

Om Indoor Energy

Indoor Energy har sitt huvudfokus på service och projekt inom kyla, värme, ventilation och styr- & reglerteknik och Indoor Energy är ledande inom energi- och klimatomställning. Indoor Energy-koncernen har idag över 30 specialister, dvs. medarbetare som är bland de absolut skickligaste i Sverige inom sitt teknikområde. Det gör att vi dels skapar ett högre kundvärde men också att vi kan utbilda medarbetare internt och ständigt öka vår kollektiva förmåga. Indoor är stora nog att hantera stora komplexa uppdrag men också små nog att vara flexibla och ha nära relationer med sina kunder.

– Ensamma kommer vi inte att nå klimatmålen, ingen kan göra allt men alla kan göra något, säger Mats Bjelkevik, VD Indoor Energy.

För mer information kontakta gärna:
Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se
Leif Lindberg, grundare och ägare, LB Fläktservice, 070-554 76 11

 

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 200 medarbetare och omsätter ca 350 miljoner. Indoor Energy har kontor på 10 orter och verkar i hela Mälardalen och stor-Göteborg. Läs mer på www.indoor.se Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.

 

Dokument för nedladdning

Ladda ner Pressmeddelande (Word)