Indoor Energy gör satsning inom Energirenovering

Pressmeddelande den 20 juni 2023

94% av Europas fastigheter kommer att behöva energirenoveras inom 20 år om vi skall nå klimat-målen. Därtill finns det mycket pengar att spara då 40% av Sveriges energiförbrukning går till att värma och kyla fastigheter. Vi på Indoor Energy vet hur man sparar mer än 40% av energin i fastigheter. I september ansluter Per Sjöbom som ansvarig för vår senaste satsning Indoor Energy Projects med mål att hjälpa våra kunder att energirenovera sina fastigheter. Med vår djupa kunskap om fastigheters energisystem i kombination med det stora behov som finns på marknaden gör det här till ett naturligt nästa steg för Indoor.

Per Sjöbom ansluter i september som ansvarig för Indoor Energy Projects. Rollen är en del av en stor satsning i att ta nästa steg i att positionera Indoor Energy som självklar partner även för större flerteknikprojekt på marknaden, både för befintliga serviceavtalskunder och nya kunder. Indoor är idag redan starka inom automations- och kylprojekt och med satsningen Indoor Energy Projects kompletteras nu projektleveransen med samtliga teknikslag och samordningen dem emellan. Per har lång och bred erfarenhet inom flertekniksprojekt och att utveckla och positionera bolag i stark tillväxt, och kommer senast ifrån motsvarande roll på Rejlers

– Med Pers erfarenhet och kompetens inom energisystem samt ledning av komplexa projekt kan vi nu ta vidare kliv på vår resa genom vår senaste satsning, Indoor Energy Projects, med mål att hjälpa våra kunder att energirenovera sina fastigheter och på så sätt verka för att ha de mest energieffektiva fastigheterna i branschen, säger Åsa Wikensten, VD och koncernchef på Indoor Energy.

– Det känns väldigt spännande och inspirerande att ta ansvar för nysatsningen Projects på Indoor Energy, ett bolag som besitter en stor kompetens inom både projekt och service och med en vision som aldrig varit mer relevant än nu, att våra kunder har dom energieffektivaste fastigheterna. Genom vår helhetssyn, med energirenoveringar och optimeringen av energiförbrukningen i fastighetens samtliga system hjälper vi Sveriges fastighetsägare att minska kostnaderna för energin rejält och bidrar samtidigt till ett minskat klimatavtryck och att öka värdet på våra kunders fastigheter, säger Per Sjöbom.

För mer information kontakta: Åsa Wikensten, asa.wikensten@indoor.se, 070-257 71 72

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp kring ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 300 medarbetare och omsätter ca 500 miljoner. Indoor Energy har kontor på 14 orter och verkar i hela Mälardalen och Storgöteborg och Norrland. Läs mer på www.indoor.se 

Dokument för nedladdning

Ladda ner Pressmeddelande (Word)
Ladda ner pressbild