Indoor Energy ökar närvaron i Södermanland genom att öppna kontor i Eskilstuna

Pressmeddelande den 29 november 2022

Södermanland är en intressant marknad och Eskilstuna är länets största stad. Vi är glada att nu kunna meddela att Indoor Energy öppnar kontor i Eskilstuna. Keijo Pikkarainen driver Indoor Energys Eskilstunaetablering. Kontoret ligger på Nystrandsgatan 23 intill E20 och ”portarna” har varit upplagna sedan den 30 September.

Vi har under många år haft lokala och rikstäckande kunder i Eskilstuna och sett potentialen i området. Tillsammans ser vi att Indoor kan vara en attraktiv arbetsgivare lokalt samtidigt som att Indoors specialiserade tjänster kopplade till energieffektivisering av fastigheter i allra högsta grad är relevant för marknaden, säger Indoor Energys regionchef Filiph Persson Kangas.

För mer information kontakta gärna:
Keijo Pikkarainen, Servicechef Indoor Energy, 070-810 32 60, keijo.pikkarainen@indoor.se

 

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp kring ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 250 medarbetare och omsätter ca 520 miljoner. Indoor Energy har kontor på 12 orter och verkar i hela Mälardalen och stor-Göteborg. Läs mer på www.indoor.se Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.

Dokument för nedladdning

Ladda ner Pressmeddelande (Word)