Indoor Energy satsar mot bostadssektorn med förvärvet av Climapac Stockholm

Från och med den 1 februari 2022 blir Climapac Stockholm en del av Indoor Energy-koncernen. Climapac Stockholm är ett specialiserat lösnings- och servicebolag med fokus på flerbostadsmarknaden. Climapac Stockholm har sedan starten 1994 hjälpt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att optimera sina energisystem.

Grundare och VD Ola Grängfelt berättar varför han valt Indoor Energy: Vi valde Indoor när det var dags för generationsskifte. Indoor är ett bolag som vi upplever delar Climapacs visioner, och vi tror att det är en ägare som kan fortsätta driva våra idéer framåt till gagn både för vår personal och våra kunder.

Ny VD för Climapac Stockholm blir Victor Vallejo som nyligen anslöt till Indoor Energy från Siemens som chef för Indoor Energys digitala kundplattform Indoor Energy Center. Victor tillträder posten från den 1 februari 2022 och i samband med det kommer Ola att inta en roll som senior rådgivare till den nya ledningen.

Climapac Stockholm är ett företag som sticker ut i branschen med sin unika profil och ett framgångsrikt, specialiserat tjänstekoncept för flerbostadsmarknaden. Det finns ett tydligt kundfokus och en spetskompetens som vi vill bevara och bygga vidare på. Ambitionen är att Climapac Stockholm ska gå i bräschen för att driva och växa affären i det här kundsegmentet. –– En viktig motor för det blir att nyttja synergierna som uppstår när bolaget nu blir en del av Indoor-familjen, säger Indoors VD Mats Bjelkevik.

För mer information kontakta gärna:
Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

 

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 240 medarbetare och omsätter ca 440 miljoner. Indoor Energy har kontor på 10 orter och verkar i hela Mälardalen och stor-Göteborg. Läs mer på www.indoor.se Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.

Dokument för nedladdning

Ladda ner Pressmeddelande (Word)

Ladda ner pressbild