Indoor Energy startar nytt affärsområde med fokus på konsultation inom energi och hållbarhet

Indoor Energy-koncernen växer vilket skapar förutsättningar att fortsätta utveckla och specialisera verksamheten. Vi är idag drygt 30 personer som arbetar med energiutredningar, energiuppföljning, energikartläggning och projektering av smarta tekniska lösningar för att minska energi- och effektförbrukning hos våra kunder. Syftet är att fokusera och fortsätta utveckla våra befintliga energierbjudanden men också utveckla nya erbjudanden primärt kopplat till våra avtalskunder.

Indoor rekryterar Johny Gustavsson som ny affärsområdeschef, Johny är utbildad civilingenjör inom energiteknik och har bland annat varit gruppchef på konsultföretaget Sweco. Nu senast kommer Johny från rollen som seniorkonsult på Polygon.

Ett av våra nya erbjudanden kommer att vara certifiering av fastigheter. Här har Johny lång erfarenhet och utbildar idag certifierare åt Sweden Green Building Council.

På frågan om varför Johny väljer Indoor svarar han: – Jag har under en tid velat komma in i ett sammanhang där jag inte bara fungerar som rådgivare och föreslår tekniska lösningar utan där jag också får vara med och se smarta lösningar genomföras praktiskt ute hos våra kunder. När jag träffade Indoor kände jag att här finns något unikt och spännande. En tydlig och stark vision som jag delar men också ett konsekvent genomförande och en organisation som verkligen exekverar på visionen och som verkligen gör skillnad. Jag drivs av att utveckla verksamheter och bygga starka lag och när jag träffade gänget på Indoor blev jag inspirerad att anta utmaningen.

Fastighetsbranschen måste bidra till energiomställningen
Ett stabilt och hälsosamt inomhusklimat uppnås genom samverkan mellan kyla, värme, ventilation och byggnadsautomation. Genom att ta fasta på denna samverkan och hålla hög kompetens inom alla dessa områden, kan vi sänka energiförbrukningen i fastigheten avsevärt. Vi förbättrar komforten och inomhusmiljön, och ser samtidigt till att fastigheten lämnar ett så lågt klimatavtryck som möjligt. Det ökar inte bara fastigheten marknadsvärde, utan ger fastighetsbranschen en viktig möjlighet att bidra till klimatmålen.

Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy.

För mer information kontakta:
Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

 

 

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 240 medarbetare och omsätter ca 440 miljoner. Indoor Energy har kontor på 10 orter och verkar i hela Mälardalen och stor-Göteborg. Läs mer på www.indoor.se Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.

Dokument för nedladdning

Ladda ner Pressmeddelande (Word)

Ladda ner pressbild