Strategisk rekrytering till Indoor Energy i Göteborg.

Pressmeddelande den 18 mars 2019

Indoor Energy:s starka utveckling fortsätter och vi tar nu nästa steg i utvecklingen av Indoor på västkusten genom att anställa Tony Serenban som avdelningschef. Tonys uppdrag blir att växa den lokala verksamheten runt Storgöteborg tillsammans med vår befintliga personal lokalt i Göteborgsområdet.

Tony har varit verksam i branschen och på Göteborgsmarknaden i över 30 år och har ett gediget kontaktnät. Senast kommer Tony från rollen som distriktschef på Caverion i Göteborg där han ansvarat för projektsidan. I tidigare roller har Tony byggt upp och drivit serviceavdelningar både inom gamla YIT, Elajo och på Sodexo.

På frågan om varför Tony väljer Indoor Energy svararhan: –Det finns ingen spelare som Indoor Energy här på Västkusten. Indoor:s fokus på service av kyla, värme, ventilation och styr & reglerteknik ger ett unikt erbjudande som jag verkligen tror att de lokala fastighetsägarna kommer att uppskatta. Jag drivs av att utveckla verksamheter och bygga starka lag, jag har gjort det vid flera tillfällen under min karriär och när jag träffade Mats Bjelkevik och gänget på Indoor blev jag inspirerad att anta utmaningen.   

Det saknas en aktör som Indoor på Västkusten
Fastighetsbranschen förändras och energi- och miljökraven ökar i snabb takt. Efterfrågan på energieffektiva lösningar och kraven på en högre och smartare servicenivå ökar. Indoor har utvecklat en metod som sänker både energiförbrukning och kostnader för fastighetsägare.

– Våra medarbetare har ett grundläggande engagemang i energifrågan och för oss är det en nödvändighet att rekrytera rätt för att inte bara möta, utan också leda utvecklingen i att sänka energiförbrukningen i fastigheter, säger Mats Bjelkevik, VD på Indoor Energy.

För mer information kontakta gärna:
Mats Bjelkevik, VD Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

Pressbilder

Ladda ner pressmeddelande (word)
Ladda ner bild på Tony Serenban

 

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 150 medarbetare och omsätter ca 250 miljoner. Indoor Energy har kontor på 8 orter och verkar i hela Mälardalen och Storgöteborg. Läs mer på www.indoor.se. Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.