Kundinloggning

Välkommen till kundinloggningssidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter och välj tjänst för att logga in. Till höger beskrivs tjänsterna och vart du vänder dig för mer information.

Tjänst

Klicka här för att logga in på Driftrummet.

Energiuppföljning

Eftersom energiuppföljning är en sådan viktig del i det vi gör, har vi valt att själva marknadsföra ett webbaserat analysverktyg, EUS-loggen. Över 5 000 fastigheter är uppkopplade och i snitt har de minskat sin energianvändning med 10 %. Vill du veta mer om energiuppföljning eller andra energitjänster, kontakta Erik Sjölund (erik.sjolund@indoor.se).

Kundonline

Via Kundonline får du direkt tillgång till information om dina anläggningar. Du kan enkelt felanmäla och lägga beställningar och sedan följa statusen i realtid. I Kundonline har du alla servicerapporter samlade och du kan se historik. Vill du veta mer så prata med din servicekontakt.

Driftrummet

Via Driftrummet kan du enkelt komma åt dina styranläggningar och se värden för temperatur, fukt, flöden, tryck, mm i realtid. Du kan samtidigt enkelt ändra och optimera dina börvärden, trendkurvor, tidkanaler för bästa drift. Allt på distans via Webben.
De anläggningar som Indoor Energy Control har projekterat, programmerat eller på annat sätt arbetat med, är alltid förberedda för åtkomst via Driftrummet. Har du befintliga anläggningar, som du önskar att komma åt via Driftrummet, gör vi vårt bästa för att hjälpa till. Kontakta Johnny Levander för mer information eller hjälp med inloggning.