Servicechef Karlstad

Med passion för affärer, människor och fastighetsklimat

Indoor Energy Services arbetar med service- och installationsverksamhet med kompetens inom ventilation, värme, styr, kyla och energi. Vi tar ansvar för samtliga system i fastigheten vilket ger ett helhetsperspektiv av servicearbeten i fastigheten. Indoor Energy Services är ett av tre affärsområden inom Indoor Energy. Vi finns på sex orter och är ca 135 medarbetare. Läs mer på www.indoor.se

Om rollen

I Karlstad arbetar ett team av experter inom kyla och ventilation. Ditt ansvar blir att driva och utveckla vår serviceverksamhet på orten och att bredda affären inom våra övriga tjänsteområden (värme och styr). Du kommer arbeta med att besöka våra kunder med syfte att utöka marknadsandelen avseende serviceavtal, offerera och följa upp aktiviteter. Du säkerställer en god beläggning, planerar utförande av serviceavtal och arbetsleder teknikerna. Rollen innebär fullt personalansvar vilket betyder att du är lönesättande, har medarbetarsamtal samt coachar och stöttar teknikerna i deras utveckling. Du kommer även att arbeta med uppföljning, rapportering och administration i våra affärssystem.

Du rapporterar till avdelningschefen och placering för tjänsten är i Karlstad.

Vår kandidat

Det här är en spännande roll för dig som har arbetat några år som servicechef och som vill vara med på vår fantastiska resa. Du har troligtvis utbildat dig inom energi, VVS eller har en annan fastighetsrelaterad utbildning och vill arbeta som generalist inom styr och regler, kyla, värme och ventilation med fokus på ledarskap och affärer.

Du har ett kundorienterat synsätt och en utpräglad servicekänsla. Du har god förmåga att lyfta blicken och se helheten och klarar av att prioritera i en hektisk vardag. Dessutom är du duktig på att skapa struktur och hålla igång många saker samtidigt. Som ledare känner du en tillfredsställelse när du ser andra lyckas. Du kommer till ett bra gäng med högt i tak och du är själv rak och tydlig och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vi förutsätter att du delar vår entreprenörsanda och drivs av att ha kontroll på beläggning, intäkter och marknadsandelar.

Vill du veta mer:
I den här rekryteringen samarbetar vi med Consensus Sverige AB. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lena Ahlin, 070-374 34 94 eller Lena Ottaway, 070-547 36 00. Din ansökan registrerar du på www.consensus.nu så snart som möjligt.

Välkommen!