Ventilationsmontör

Till vårt kontor i Örebro

På vårt kontor i Örebro arbetar vi med projektering, installation och service av system för inomhusmiljö. Vårt team består både av generalister och experter inom kyla, styr, ventilation, värme och energi. Nu söker vi en ventilationsmontör med flerårig erfarenhet från montage av främst ny- och ombyggnationer inom ventilation.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som ventilationsmontör innebär att du självständigt ska samordna förekommande delar inom projektet, stycka ut material , planera arbetet med ev. beställda underentreprenörer och säkra att projektet följer tider och övriga projektförutsättningar. Arbetet innebär att Du skall utföra allt från mindre till större montage inom ny- och ombyggnationer åt Indoor Energys kunder. I arbetsuppgifterna kommer även Ventilationsservice att ingå.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som ventilationsmontör. Du är en positiv person med personligt driv.  Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb. Du är nyfiken, tekniskt intresserad och har viljan att utvecklas i din yrkesroll. Du är social och samarbetsvillig men tycker om att arbeta självständigt.

El- och/eller OVK behörighet är meriterande.
B-körkort erfordras.

Vill du veta mer:
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta Robert Sandström 072-208 02 01 eller robert.sandstrom@indoor.se

Tror du att du skulle trivas hos oss:
Skicka din ansökan via e-post: robert.sandstrom@indoor.se