Erfaren servicetekniker inom styr & regler

Till vårt kontor i Örebro

På vårt kontor i Örebro arbetar vi med projektering, installation och service av system för inomhusmiljö. Vårt team består både av generalister och experter inom kyla, ventilation och energi. Nu söker vi servicetekniker med spetskompetens inom styr- och reglerteknik för att utöka och komplettera vårt team.

Arbetsuppgifter (din roll/ din utmaning)
Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Indoor Energys kunder. Du kommer att arbeta både med förebyggande och felavhjälpande service. Felsökning och problemlösning är en del av vardagen och du förväntas föreslå åtgärder som kan förbättra kundernas drift. Du ska även stötta dina kollegor med specialistkompetens inom styr och regler.

Kompetens och egenskaper
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker inom styr och regler, kyla, värme, ventilation eller fastighetsautomatik. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom styr och reglerteknik, PLC – programmering eller elinstallationer.

Du är en positiv person med personligt driv.  Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb. Du är nyfiken, tekniskt intresserad och har viljan att utvecklas i din yrkesroll. Du är social och samarbetsvillig men tycker om att arbeta självständigt.

B-körkort erfordras.

Vill du veta mer:
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta ansvarig chef: Fredrik Olofsson, tel. 070 – 562 00 33.

Tror du att du skulle trivas hos oss
Skicka din ansökan via e-post: jobb@indoor.se