Uppkoppling

Uppkopplade anläggningar sparar tid och energi samt skapar trygghet.  Alla anläggningar vi programmerar görs  tillgängliga för webbuppkoppling. Det gör att både vi och ni enkelt kan komma åt styranläggningarna från vilken dator  som helst för att felsöka analysera och ändra värden för temperatur, fukt, flöden, tryck, mm.

Att ha fastighetens styranläggningar uppkopplade har många fördelar. Ni spar tid, energi och CO2 genom att ingen behöver åka ut på plats för att kontrollera eller justera värden. Tid som ni istället kan använda till något viktigare. Ni kan även minska energiförluster genom att snabbare upptäcka fel genom larmer eller analys av temperaturer, flöden och dylikt.

Har ni flera uppkopplade  styranläggningar kan vi samla alla oavsett fabrikat i vår portal Driftrummet, då behöver ni bara logga in på ett ställe och får en enkel överblick.

Har du inte tid eller tycker att det är krångligt att hålla koll på börvärden, ärvärden och larmer? Vi hanterar gärna detta åt er och sköter analys, felsökning , optimering och larmhantering som en del av ett serviceavtal. Då kan ni sova lugnt och veta att allt fungerar som det ska.