Styr & regler

Indoor Energy Services arbetar med underhåll, funktionsprovning, utbyten och programmering av styranläggningar. Vi servar och felsöker de flesta olika fabrikat och modeller som används på marknaden. Inom serviceverksamheten har vi även kunskap att programmera Regin Corrigo och EXO.

Indoor Energy Control arbetar med styrentreprenader, både vad gäller nybyggnation och ombyggnader. Genom att ligga i framkant vad gäller styrentreprenader kan vi också säkerställa att vår serviceverksamhet hänger med i utvecklingen. Totalt är vi 30 personer med styrkompetens i bolaget.

Vi hjälper också våra kunder med webbuppkoppling. Har du inte tid eller tycker att det är krångligt att hålla koll på börvärden, ärvärden och larmer? Indoor Energy Services hanterar gärna detta åt er och sköter analys och felsökning som en del av ett serviceavtal – det gör både vårt och ert arbete effektivare.

Tack vare vår kompetens inom styr kan vi erbjuda bättre och ofta energieffektivare lösningar inom våra andra kompetensområden – kyla, värme och ventilation.