Strategisk rekrytering till Indoor Energy i Stockholm.

Indoor Energys starka tillväxt fortsätter och vi tar nu nästa steg i utvecklingen av Indoor genom att anställa Patrik Armborsth som avdelningschef i Stockholm. Patrik tar över serviceavdelningen i Solna efter Patrik Vinsa som tar klivet upp som vice VD med operativt ansvar för hela serviceverksamheten på samtliga nio orter där Indoor är verksamma med lokalkontor.

Patrik Armborsth har varit verksam i branschen i över 30 år och har ett gediget kontaktnät. Senast kommer Patrik ifrån rollen som Key Account Manager på Exhausto, där han även haft positioner som teknisk säljare och regionchef med ansvar för marknad och försäljning i tolv år. I tidigare roller har Patrik arbetat med allt ifrån montage, kalkyl, inköp, projektledning och serviceledning. På frågan om varför Patrik valde Indoor svarar han: –  Jag har haft ett tätt samarbete med Indoor de senaste fem åren och lärt känna Indoors kultur och drivkrafter från utsidan. Jag har alltid imponerats av sättet Indoor behandlar sin personal och hur väl sedan personalen behandlar kunderna. Att få bli en del av Indoor och den fortsatta utvecklingsresan känns jätteinspirerande.

Patrik Vinsa har arbetat på Indoor i 25 år och tar från årsskiftet fullt ansvar för Indoors operativaserviceverksamhet som bl.a. innefattar personalansvar för drygt 160 tekniker och tjänstemän. Patrik började som tekniker 1994 och har haft de flesta rollerna på bolaget, nu senast som avdelningschef för Stockholm och Uppsala. – Jag ser verkligen fram emot att fortsätta resan på Indoor och de möjligheter och utmaningar vi står inför.

Indoors VD Mats Bjelkevik kommer att fortsätta att driva utvecklingen för hela koncernen som utöver serviceverksamheten omfattar ytterligare fyra operativa bolag. – Jag har aldrig sett så många möjligheter för oss som jag ser nu, säger Mats Bjelkevik om framtiden. – Indoors fokus på service av kyla, värme, ventilation och styr & reglerteknik ger ett unikt erbjudande som våra kunder uppskattar. Jag ser stora möjligheter inom det som lite diffust kallas digitalisering. För oss på Indoor handlar det om att ge våra kunder en bättre visuell bild av hur effektivt deras fastigheter drivs och kan drivas, men också om intern effektivitet genom att ge rätt förutsättningar till våra tekniker att skapa ett så högt kundvärde som möjligt.   

För mer information kontakta gärna:
Mats Bjelkevik, VD Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se

 

Dokument för nedladdning

Ladda ner pressmeddelande (word)

Ladda ner högupplöst pressbild