Ann Wingård ny försäljningschef på Indoor Energy

Ann Wingård, försäljningschef Indoor Energy Systems AB

Indoor Energy, experter inom energioptimering och service i fastigheter, förstärker nu koncernledningen ytterligare med en person i form av Ann Wingård som koncernens försäljningschef.

Indoor Energy, experter inom energioptimering och service i fastigheter, förstärker nu koncernledningen ytterligare med en person i form av Ann Wingård som koncernens försäljningschef. Rollen är en helt nyinrättad funktion på koncernnivå, och ett led bolagets strategi att rusta för fortsatt expansion.

Ann Wingård har många års erfarenhet av olika försäljningschefsroller från både kund- och leverantörsledet i en rad olika branscher, ofta i tillväxtbolag där behovet av att skapa struktur och en fungerande strategi varit i fokus. Hennes uppdrag hos Indoor Energy blir nu att vidareutveckla serviceaffären och därigenom öka kundvärdet genom att strukturera, paketera och professionalisera bolagets erbjudande till marknaden.

Indoor Energy har haft en kraftig tillväxtresa där bolagets medarbetarstyrka har tiofaldigats de senaste tio åren. Mot bakgrund av det fortsatt stora behovet av att minska energiåtgången för fastighetsbranschen baserat både på nya EU-krav och för att minska kostnader och klimatavtryck, finns just nu ingen avmattning i efterfrågan.

– Ann Wingård har en väldokumenterad försäljningserfarenhet av hela den tekniska livscykeln i en anläggning från rådgivning och service till stora byggnationer. Hennes kompetensprofil är en perfekt mix av att ha ett brinnande engagemang för kundupplevelsen i kombination med stor teknisk förståelse, säger Åsa Wikensten, koncernchef på Indoor Energy.

Ann Wingård kommer närmast från en roll som affärsområdeschef med ansvar för datacenter hos Coromatic. Tidigare arbetsgivare inkluderar Conapto, Sungard, Anticimex och Teleperformance.

– Indoor Energy är i en spännande tillväxtfas och bolagets inriktning på att energieffektivisera fastighetsbranschen är ju ett område som just nu ligger väldigt högt på agendan för de flesta fastighetsbolag, men också för hela samhället. Jag ser väldigt mycket fram emot att få bidra till den utvecklingen och till ett ökat kundvärde för Indoor Energys kunder, kommenterar Ann Wingård.

Ann Wingård börjar sin tjänst hos Indoor Energy den 8 januari 2024.

För mer information, kontakta:
Åsa Wikensten, VD
asa.wikensten@indoor.se
+46 (0) 70-257 71 72