Indoor Energy etablerar sig i Norrland

Norrland är en intressant marknad med stor potential inom energieffektivisering av fastigheter och vi är glada att nu kunna berätta att Indoor Energy öppnar kontor i Gävle och Luleå. Som del i vår satsning är vi mycket stolta över att kunna berätta att Tomas Rönnberg, Tomas Håkansson och Barbro Karlsson väljer att vara med och driva Indoor Energys Norrlandsetablering. Björn Hultberg som anslöt till Indoor 1 september kommer att leda satsningen i Norrland.

Vi har under många år haft rikstäckande kunder i Norrland och sett potentialen i regionen. Tillsammans ser vi att Indoor kan vara en attraktiv arbetsgivare lokalt samtidigt som att Indoors specialiserade tjänster kopplade till energieffektivisering av fastigheter i allra högsta grad är relevant för marknaden i Norrland, säger Indoor Energys koncernchef Mats Bjelkevik.

Norrland är en expansiv marknad med stor potential för fortsatt energieffektivisering av fastigheterna. I och med etableringen av Indoor får regionen nu tillgång till ett nätverk av specialister och tjänsteerbjudanden i kombination med lokal närvaro, säger Björn Hultberg som leder Indoor:s satsning i Norrland. Björn har verkat inom branschen i Norrland i över 40 år och kan marknaden bra.

På frågan om varför Tomas Rönnberg, Tomas Håkansson och Barbro Karlsson väljer att ansluta till Indoor svarar dom. Indoor Energy är ett unikt företag i branschen som framgångsrikt hjälpt fastighetsägare till lägre energiförbrukning och bättre inomhusklimat genom att ta hänsyn till flera teknikperspektiv samtidigt för att få en helhetssyn och kunna erbjuda relevanta och långsiktigt hållbara lösningar till kunderna. Det känns otroligt spännande att få vara med från starten och med lokal närvaro bygga upp verksamheten i Norrland.

För mer information kontakta
Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy
mats.bjelkevik@indoor.se
+46 070-422 87 36