Indoor Energy tillsätter Peter Molin som chef för nybildad region

Peter Molin, Indoor Energy

Ska stärka både service och erbjudande i västra Sverige.

Indoor Energy, experter inom energioptimering och service i fastigheter, gör en omorganisering för ett tydligare fokus på västra Sverige genom att bilda en ny regional avdelning som omfattar området från Örebro till Karlstad i väst och Göteborg i syd. Chef för den nya regionen blir Peter Molin, som nu också tar plats i företagsledningen.

– Genom ett tydligare geografiskt fokus kan vi jobba ännu närmare våra kunder i regionen och stärka både vår serviceorganisation och vårt erbjudande kring energioptimering. Med sin gedigna erfarenhet från branschen är Peter Molin rätt person för jobbet, kommenterar Åsa Wikensten, vd för Indoor Energy.

Peter Molin är idag ansvarig för Indoor Energys verksamhet i Örebro och tillträder sin nya tjänst som regionchef den 1 juni. Peter menar att det i regionen finns ett stort behov av industrikyla, ett område som han och hans team i Örebro sedan tidigare är kunniga på.

– Det finns mycket tillverkande industri i den här delen av Sverige och här ser jag fram emot att bygga vidare på den långa erfarenhet av detta som finns inom regionens organisation, säger Peter Molin.

Totalt omfattar den nya regionen 3 kontor och 60 medarbetare.


För mer information, kontakta:
Åsa Wikensten
+46-70 257 71 72
asa.wikensten@indoor.se