Smarta funktioner för fastigheter

Stor potential för både nya och äldre fastigheter

All ny, digital teknik medger helt nya möjligheter att kontrollera och styra en fastighets funktioner. Men det finns en djungel av olika system och tekniska prylar, som lovar underverk men inte alltid ens är kompatibla med varandra. Risken för intrång i fastighetens system i form av hackning har också blivit ett problem för många typer av aktörer. Därför behöver du en partner med överblick och kunskap, någon som ger dig råd som är hållbara både vad gäller inomhusmiljö, klimataspekter, säkerhetsaspekter, reservdelar och framtida teknikskiften.

På Indoor Energy har vi mängder av smarta tekniska lösningar som vi anpassar efter dina och din fastighets behov.

 

Det här ingår:

  • Vi är leverantörsoberoende och scannar kontinuerligt av marknaden.
  • Vi vidareutbildar oss löpande för att ligga i framkant och förstå vad som kommer runt hörnet
  • Vi eftersträvar robusta lösningar med hög driftsäkerhet
  • Alla våra anläggningar installeras med brandväggar och hög säkerhet. En liten merkostnad som ger en stor ökning av tryggheten.

Gör mig smart och säker

Bra att tänka på:

  • Välj en partner som förstår helheten, och inte bara säljer en produkt eller tjänst.
  • Välj en partner med erfarenhet som kan skapa robusta system som fungerar både idag och om tio år.
  • Tänk på säkerheten så att dina system är tryggade mot illasinnade nättroll, och duktiga hackers. Busiga tonåringar spelar inte hartsfiol längre – de stänger av ditt varmvatten.

 

Tips från Energihandboken

Prioritera helhetsperspektivet Välj en leverantör som kan både värme, styrteknik, ventilation och kyla. Tyvärr missar entekniksbolagen (som bara vill sälja mer av en viss del) det viktigaste för att spara energi; samverkan av systemen. En fastighetstekniker med förståelse för helheten är värd sin vikt i guld och sparar energi och pengar.

Beställ Energihandboken