Teknik för fastighetsskötare

Sänk driftnetto med digitalisering

En fastighetsskötare ska idag inte bara få fastigheten att fungera optimalt. Hen måste ha koll på fastighetens ekonomi och vara tillgänglig för hyresgäster med vitt skilda krav och behov.

Fastigheter och dess tekniska system har blivit mer komplicerade under de senaste 30 åren. Digitaliseringen är bara en del av detta – vi tar idag stor hjälp av tekniska system för att optimera och säkerställa hög luftkvalitet och låg energiförbrukning. Nästan varje del av systemen har utvecklats kraftigt, och något så skenbart enkelt som att byta filter i ventilationsanläggningen måste idag göras med stor kunskap om anläggningen ska fungera optimalt. För ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. Att veta hur dessa system samverkar i en fastighet påverkar allt från ekonomi till hyresgästernas välbefinnande.

Indoors utbildning för fastighetsskötare ger rätt verktyg och en uppdaterad insikt i husets teknik och vad som är mest viktigt att hålla koll på.

 

Det här ingår:

  • 4 timmars teoretisk och praktisk utbildning anpassad till din kunskapsnivå.s
  • Hitta de enkla energibovarna – du får 250 tips!
  • Lukt- och ljudproblematik.
  • Drifttider – vad ska jag tänka på?
  • Hur är de tekniska systemen uppbyggda?
  • När och varför uppstår legionella?
  • Vilka temperaturer och mätvärden skall jag ha koll på?

Jag vill träffas om det här

Bra att tänka på:

  • Alla yrkesroller har förändrats och utvecklats i samhället, även den klassiska fastighetsskötaren. Idag är kundvård, tillgänglighet och ekonomi en allt större del av vardagen för en fastighetsskötare. Samtidigt går den tekniska utvecklingen mycket snabbt framåt. På Indoor träffar vi mängder av fastighetsskötare som verkligen vill ta hand om fastigheten på bästa sätt, men inte har fått rätt påfyllning av kunskap.
  • Utbildningen har mycket kort payoff-tid, eftersom energiförbrukningen utgör en stor del av varje fastighets driftnetto. Och små, korrekta justeringar på den tekniska utrustningen kan göra stor ekonomisk skillnad.

 

Tips från Energihandboken

Prioritera helhetsperspektivet Välj en leverantör som kan både värme, styrteknik, ventilation och kyla. Tyvärr missar entekniksbolagen (som bara vill sälja mer av en viss del) det viktigaste för att spara energi; samverkan av systemen. En fastighetstekniker med förståelse för helheten är värd sin vikt i guld och sparar energi och pengar.

Beställ Energihandboken